Dienstverlening

ONZE DIENSTEN

Bouwkundige keuring

De staat van onderhoud wordt beoordeeld en de kosten worden inzichtelijk gemaakt. Hiermee voldoet u direct aan uw onderzoeksplicht als koper en meldingsplicht als verkoper.

Energielabel woning

Gaat u een woning verkopen, verhuren of opleveren? Dan dient u aan de nieuwe eigenaar of huurder een definitief energielabel te kunnen overhandigen.

Energie advies

Wilt u uw woning verduurzamen en daarmee besparen op uw maandlasten? Wij geven u inzicht in de mogelijkheden en kosten om uw woning energiezuiniger te maken.

Meerjaren-
onderhoudsplan

De onderhoudskosten van uw woning worden voor de komende 15 jaar inzichtelijk gemaakt. Dit voorkomt onnodige hoge kosten door achterstallig onderhoud.

Woning APK

De gas-, water- en elektra installatie worden getest en beoordeeld op veiligheid. Mogelijke gevaren als glaslekkages, legionellagevaar en brandgevaar worden hierdoor in kaart gebracht.

Verbouwadvies

De mogelijkheden en kosten voor uw (ver)bouwwensen worden inzichtelijk gemaakt. Dit kan u tevens helpen bij de aanvraag van een bouwdepot.

Camera inspectie

Doormiddel van een camera inspectie worden onbereikbare onderdelen zoals een spouwmuur, kruipruimtes, leidingschachten etc. geïnspecteerd en beoordeeld.

Overige diensten

Indien u een inspectie uit wilt laten voeren die niet op onze website vermeld staat, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.
Neem contact met ons op

Vraag direct een bouwkundige keuring aan!

CONTACTBouwkeurders.nl
Dé adviseur voor de aankoop, verkoop of verbouwing van uw woning.
LOCATIEOns adres
Wilgenstraat 29
5038PB Tilburg
CONTACTBouwkeurders.nl
Dé adviseur voor de aankoop, verkoop of verbouwing van uw woning.
LOCATIEOns adres
Wilgenstraat 29
5038PB Tilburg